18 Temmuz 2011 Pazartesi

Adana Adıyaman Afyon Ağrı Bayanlara Part-time İş İlanları

Bayanlar için kaçırılmaz bir part-time iş fırsatı. İstediğiniz zaman çalışarak ve işinizin patronu olabileceğiniz bir iş fırsatı sizleri bekliyor. Eğer evinizde internetiniz, webcam ve bilgisayarınız varsa ve internet üzerinden çalışarak binlerce tl kazanmak istiyorsanız şu an en doğru adrestesiniz.


Görüntülü sohbet sitesinde çalışmak üzere saatlik kazançlı ve kazancı 12 tl olan bu işe varmısınız. Evet yanlış duymadıdınız. İnternet başında 1 saat kalarak tam 12 tl kazanabilirsiniz. Günde 10 saat durduğunuzu düşünürsek günlük kazancınız 120 tl olmaktadır. Hemen işimizle ilgili bilgiler verelim sizlere. Başta da söylediğimiz gibi görüntülü sohbet sitemiz bulunmaktadır. Ve sitemizde özel odada bulunduğunuz saat başı 12 tl kazanmaktasınız. Genel oda ve özel oda kavramları bulunmaktadır. Genel odada odanızdaki kullanıcılarla özel odada ise bir kullanıcı ile karşılıklı görüntülü sohbet etmektesiniz. Kısacası sitede bulunan kullanıcılarla görüntülü sohbet ederek para kazanmaktasınız.

Haftalık ödeme sistemimiz bulunmaktadır ve her hafta belirlenen bir günde hesabınıza paranız yatırılımaktadır. kesinlikle ödemelerle bir sıkıntı yaşanmamaktadır. Bunu ilk haftadan itibaren elinize para geçtiğinde tecrübe edinmiş olacaksınız.

İşimize başvuru yapabilmeniz için dediğimiz gibi bayan olmanız gereklidir. Ayrıca 18 yaşından büyük 35 yaşından küçük olmalısınız. Evinizde görüntülü sohbet edebilmenizi sağlayacak bir web kameranız bulunmalı. bütün bunları sağlıyorsanız bizlerle 05417223631 numaralı telefon ile yada modellik@hotmail.com adresleri msn ile irtibata geçebilir detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Not: Sitemizde tamamen ahlak kuralları çerçevesinde sohbetle edilmekte ve sizi rahatsız eden kullanıcıları engelleme hakkınız bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder