18 Temmuz 2011 Pazartesi

Görüntülü Sohbet Operatörü İş İlanı

Ev hanımı, çalışan yada öğrenci olan bayanlar; görüntülü sohbet operatörü iş ilanımızı vermiş bulunmaktayız. Görüntülü sohbet sitemizde çalışmak üzere bayan takım arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. Tecrübeli veya tecrübesiz olmanız farketmez. Eğer özgüveniniz varsa ve yüzümü göstermeden görüntülü sohbet edebilirim diyorsanız sizleri bekliyoruz. Bizimle çalışabilmeniz için öncelik olarak bayan olmanız gerekmektedir. Yaş sınırımız bulunmakta ve bu sınır 18-35 arasıdır. Fiziğinize güveniyorsanız evinizde internetiniz, bilgisayarınız ve web kameranız varsa buyurun hemen iş görüşmesini yapalım ve anında para kazanmaya başlayın.
İnternette boş vakit geçirmekten sıkıldığınızı biliyoruz. Ve bu boş vakitlerinizi paraya çevirmeyi vaat ediyoruz. Çalışmış olduğunuz saat başına bizden para kazanmaktasınız. Ödemeler haftalık yapılmakta ve hiç bir zaman bir aksilik yaşanmamaktadır.
Şartları tekrar sıralıyoruz bizimle çalışabilmeniz ve iş başvurusu yapabilmeniz için.
1.Bayan olmalısınız. İşimiz sadece bayanlar içindir.
2.Yaş sınırımız 18'den başlamakta ve 35'de bitmektedir.
3.Bulunduğunuz evde webcam, bilgisayar ve internet olmalıdır.
4.Kendinize güveniniz olmalıdır ki yoksa bizle çalışmaya başlayınca bu güven yerine oturacaktır.
Evet sadece 4 şartımız bulunmakta. Eğer bunları ben sağlıyorum diyorsanız hemen aşağıdaki adreslerden bizimle iletişime geçin, size işimizi daha detaylı anlatalım ve haftalık ödemeli maaşınızı almaya başlayın.
Bize modellik@hotmail.com ve 05417223631 haneli telefondan ulaşabilirsiniz.
Görüşmek üzere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder