21 Temmuz 2011 Perşembe

Bayanım Aydın Balıkesir Bilecik Bingöl'de İş Arıyorum

Aydın'da Balıkesir'de Bilecik'de Bingöl'de oturan bayanlar sizlere özel bir iş fırsatı burada. Eğer evinizde bilgisayarınız internetiniz ve web kameranız var ise ve boş vaktiniz çok oluyor ise bu iş fırsatı tam size göre. Aylık kazancı 1000 TL ve üzerinde olan işimizi anlatmaya geçelim hemen.
Tamamen kurumsal ve yasal olan görüntülü sohbet sitemizde görüntülü sohbet ederek para kazanacaksınız. Bu işe günde 3-5 saatinizi ayırarak haftada 300 tl ve üzerini kazanabilirsiniz. Yanlış duymadınız!!!Boş kalan birkaç saatinizi sohbet ederek paraya çevirebilirsiniz. Eminiz ki internet başında gereksiz haberler için, facebook ve benzeri paylaşım siteleri için onlarca saatinizi boş yere harcıyorsunuz. Ve elinize hiç bir şey geçmiyor. hem canınız sıkılıyor hemde anlamsız şeylerle uğraşıyorsunuz. Bu iş sayesinde artık canınız sıkılmayacak ve online olduğunuz saat başına para kazanacaksınız. Sohbet ederken kesinlikle yüz gösterme mecburiyetiniz yoktur. kişisel bilgileriniz istenmemekte ve paylaşmanızda yasaktır.
Sizden istediklerimize gelince; bu işe başvuru yapabilmeniz için öncelik olarak bayan olmanız gerekmektedir. Ev hanımı, öğrenci, çalışan bayan fark etmez. Çünkü parttime olarak yapabileceğiniz bir iştir. Günün istediği zamanı çalışabilir istediğiniz zaman çalışmayabilirsiniz. İkincil olarak web kameranız olmalıdır. Bu ilanı okuyabildiğinize göre internetiniz ve bilgisayarınız zaten mevcut durumda. Ve son olarak işe başlayabilmek için iletişim adreslerimizden bize ulaşmanız gerekmektedir. Hemen size iletişim adreslerimizi veriyoruz ve iş başvurularınızı bekliyoruz.
İletişim için msn adresimiz: modellik@hotmail.com
Telefon numaramız: 05417223631
Yukarıdaki iletişim adreslerinden bize ulaşabilir aklınıza takılan ne kadar soru varsa sorabilir ve işimiz hakkında bütün detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Ev hanımı Bayanlara Muhteşem Bir İş Fırsatı

1 yorum:

  1. Hayatınızı çok kısa sürede bugün, değiştirin! Bu iş fırsatını kaçırmayın büyük paralar kazanın.. ----- Ünv öğrencileri, ev hanımları, ek gelir sağlamak isteyip, iyi bir standart içinde yaşamak isteyen ve bir iş sahibi olmayan tüm bayanlar için mükemmel bir fırsat olan son yılların en popüler mesleği görüntülü sohbet operatörlüğü DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN: ******* İLETİŞİME GECİN ******* ? Email: sarmasgece@gmail.com ? Whatsapp:Başvuru hattı 0553 711 25 66 NOT sitemiz üzerinden başvuru veya mesaj atabilirsiniz WHATSAPP YADA SMS İLE BİZİMLE İLETİŞİME GECEBİLİRSİNİZ

    YanıtlaSil