25 Temmuz 2011 Pazartesi

Evden İnternetten Parttime İş Oturarak Para Kazan

Bayanlar!!Ev hanımları!! Üniversite öğrencileri!!! Evden oturduğunuz yerde çalışarak internet üzerinden para kazanabilirsiniz. Üstelik haftada 500 tl ve daha fazlasını kazanabilirsiniz. Hemen anlatmaya başlayalım işimizi. Yeni nesil görüntülü arkadaşlık ve sohbet sitemizde sitedeki kullanıcılarla sohbet ederek para kazanıyorsunuz. sitede kaldığınız online saat başı para kazanmaktasınız.

Görüntülü sohbet operatörlüğü oldukça yaygınlaşmakta olan ve birçok bayan ek gelir kapısı olan bir iştir. Tammen yasal ve kurumsal olan görüntülü sohbet sitemizde sizlerde yerinizi alın.
Şartlar ve Kurallar:
-BAYAN olmalısınız.
-Kişisel bilgileriniz istenmemektedir.
-Evinizde web kameranız, bilgisayarınız ve internetiniz olması gerekir.
-18 ile 36 yaş arasında olmalısınız.
-Kendinize güveniniz olmalı.
-İnternet bilgisine sahip olup olmamanız önemli değil.
-Görüntülü sohbet ederken yüzünüzü gösterme gibi bir mecburiyetiniz bulunmamaktadır.
-Ev hanımı, öğrenci farketmez yeter ki boş zamanınız olsun internet başında.
-Ne zaman müsait olursanız o zaman girersiniz.
-Haftalık şu kadar gireceksiniz sitemize diye bir zorunluluğunuz yok. ne kadar fazl aonline olursanız o kadar fazla kazanırsınız.

Evinde internet başında boş vakit geçiren bayanlar bu boş vakitlerinizi sohbet ederek paraya çevirin evinize ve kendinize büyük miktarda ek gelir sağlayın. Oturduğum yerden para kazanmak bu kadar kolay mı diye sorduğunuzu biliyoruz şu an. kendinize güveniniz varsa ve öğrenme kabiliyetiniz yüksek ise evet var. Kendinizin patron olduğu bu işte istediğiniz zaman parttime olarak çalışabilirsiniz. Türkiye'de bayanlar için en uygun parttime iş fırsatı budur diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder