13 Temmuz 2011 Çarşamba

Bayanlara Öğrencilere Evden Ek İş İmkanı İlanı

Öğrenciler, bayanlar, parttime iş arayan ev hanımları bu ilanımız sizler için. Evinizde internet başında boş vakit geçiriyorsanız bilin biz sizi arıyoruz. İnternet başında geçirdiğiniz boş vakitleri size sunduğumuz iş sayesinde kolaylıkla paraya çevirebilirsiniz. Gelelim işimize. Uzun yıllardır hizmet vermekte olan görüntülü sohbet sitemize bayan görüntülü sohbet operatörleri arıyoruz. Görüntülü sohbet operatörleri sitemizde bulunan kullanıcılarla sohbet etmektedirler. Yani boş vakitlerinizi kullanıcılarla sohbet ederek paraya çevirebilirsiniz.

Parayı nasıl kazandığınızı anlatalım hemen. Sitede kaldığınız saat başına 12 tl kazanmaktasınız. Genel oda ve özel oda kavramalrı bulunmaktadr. özel oda ile tabir edilen odada kaldığınız sürece bu ücreti kazanmaktasınız. Yapılan sohbetler tamamen ahlak kuralları içerisinde olmaktadır. Seviyesiz konuşan kullanıcıları engelleme hakkınız bulunmaktadır. Yani bu işte patron siz olmaktasınız.

Ödemeleriniz haftalık olarak kesintisiz olarak yapılmaktadır. Evet evinizde internetiniz, web kameranız ve bilgisayarınız var ise bizlerle beraber işe başlayabilir ve boş vakitlerinizde oldukça fazla para kazanabilirsiniz. Bize başvurabilmeniz için bayan olmanız ve 18-38 yaşında olmanız ve kendinize güveniniz olması yeterlidir. İşimize başvurabileceğiniz iletişim adreslerimiz modellik@hotmail.com ve 05417223631 nolu telefon numaramızdır. Bu msn adresini ekleyerek yada telefondan bizi arayarak işimiz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder