25 Temmuz 2011 Pazartesi

Alo Telefon Hattında Çalışmak İsteyen Bayanlar

Görüntülü Sohbet Operatörlüğü İş İlanı
Görüntülü sohbet operatörü olarak çalışacak bayanlar aranmaktadır. Kendine öz güveni olan, 18-35 yaş arasında olan ve evinde görüntülü sohbet edebileceği ekipmanlar olan bayanlar işimize başvuru yapabilirler.(Kamera, bilgisayar, webcam)
-Kişisel bilgiler kesinlikle alınmamakta
-Ödemeler haftalık olarak yapılmakta ve hiç aksaklık yaşanmamaktadır.
İletişim Adreslerimiz: 0541 722 36 31 nolu telefon numarası ve modelolmak@hotmail.com adresidir. Bu iletişim adreslerine günün istediği saati ulaşabilir ve işimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.



Görüntülü sohbetin alo sohbet hatlarından tek farkı görüntülü olarak konuşma yapılmasıdır. Yüz gösterme mecburiyeti kesinlikle yoktur. İşinizde patron siz olursunuz ve dilediğiniz zaman parttime olarak çalışabilirsiniz. Günün 24 saati sitemiz çıktır ve kullanıcı yoğunluğu her zaman oldukça fazladır. bu iş sayesinde kendinize oldukça fazla bir ek gelir sağlayabilirsiniz.

Alo sohbet ve telefon hatları uzun bir aradan sonra tekrar hızlıca bir dönüş yapmıştır. Ama son günlerde teknolojinin gelişmesi ile alo sohbet hatlarının yerini görüntülü sohbet siteleri almıştır. Kazanılan ücret sohbet hatlarına göre daha fazla olmakla beraber yapılan ödemeler haftalıktır ve daha güvenilirdir. Görüntülü sohbet siteleri son günlerde çok rehabet görmekte ve üye sayıları 10 milyonu aşmaktadır. Bu sayede kullanıcı yoğunluğu oldukça fazladır ve kazançta buna paralel olarak fazladır.

Yeni nesil görüntülü arkadaşlık sitemizde(sektöründe bir numaradır ve kullanıcı yoğunluğu oldukça fazladır) çalışmak isteyen bayanlar istedikleri zaman bize başvuru yapabilirler. Alo telefon hatlarında 1 kazanırken burada 4 kazanıyorsunuz.

2 yorum:


  1. TÜRKİYENİN EN YOGUN SOHBET HATLARINDA ÇALIŞIN

    TÜRKİYENİN EN YOGUN SOHBET/CHAT HATLARINDA HAFTALIK ÖDEMEYLE ÇALIŞICAK BAYAN SOHBET OPERATÖRLERİ ARANMAKTADIR

    ÖDEMELERİMİZ PAZARTESİDEN PAZARTESİYE HAFTALIKTIR

    0534 6160126

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil