23 Temmuz 2011 Cumartesi

Bayanlara İnternetten Para Kazanabilecekleri Ek Gelir İmkanı

Bayanlara internetten büyük gelir sağlayabilecekleri iş imkanı. Bayansanız ve internetten oturduğunuz yerde para kazanmak istiyorsanız ek gelire ihtiyacınız varsa size kaçırılmayacak bir iş fırsatı sunuyoruz. İnternet başında onca zamannınızı boşa geçirmek var birde bu zamanı paraya çevirmek var. Biz para kazanmanızda yanayız. Bu yüzden dikkatli bir şekilde Aşağıdaki ilanımızı okuyunuz.


Öncelik olarak bayan model arıyoruz.
Evinde kamerası olan, internet ve bilgisayarı olan bayanlar bu işe başvurabilirler.
Tercihen 18-35 yaş arası bayanları işe alıyoru bu yaş eğer fiziğiniz güzel ise 40'a kadar çıkabilir.
Bu iş sayesinde haftada 500 tl ve daha fazlasını kazanabilirsiniz.
Yüzünzü gösterme mecburiyetiniz yoktur ve kişisel bilgilerinizi kesinlikle alınmamaktadır ki sizinde paylaşmanız yasaktır.
Eğer yukarıdaki şartlarımıza uyuyorsanız Yeni nesil görüntülü arkadaşlık sitemizde hemen bizlerle çalışmaya başlayabilirsiniz. Kullanıcılarla sohbet ederek para kazanacak ve kendinize uçuk bir miktarda ek gelir sağlayacaksınız. Haydı ne duruyorsunuz hemen aşağıdaki iletişim adreslerimizden bizle irtibata geçin ve yeni işiniz hakkında bütün detaylı bilgilere ulaşın.
Msn Adresimiz: modellik@hotmail.com
Telefon Numaramız: 05417223631

Sitemiz 7/24 saat onlindır. Bu yüzden istediğiniz zaman sitemizde online olabilir yani parttime olarak çalışabilirsiniz. Online olduğunuz kadar ücret kazanacağınız için siz ne kadar fazla çalışmak isterseniz o kadar fazla çalışırsınız.
Bu işe öğrenci iseniz ev hanımı iseniz başka bir işte çalışıyor ve boş vakitleriniz oluyorsa başvuru yapabilirsiniz. Bayan olmanız ve yukarıdaki şartları sağlamanız yeterlidir. Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder