2 Temmuz 2011 Cumartesi

Evde Yapılabilecek İşler

Ev hanımı bayanlar evde yapılabilecek işlerin en başında gelen görüntülü sohbet operatörlüğüdür. nedir bu görüntülü sohbet operatörlüğü derseniz; boş vakti olan bayanlar sitemizde sohbet ederek para kazanabilirsiniz. Günümüzün teknolojisi olan webcam kamera ile internet üzerinden sohbet edilinebilmektedir. Bu sektör sayesinde birçok bayan geçimini sağlamaktadır. Bu tarz sitelerde çalışan bayanlar msn telefon vb kişisel bilgilerini kesinlikle paylaşamaz. Bu yasaktır. Buna yeltenen kullanıcılar engellenmektedirler.

Görüntülü Sohbet Operatörünün Çalışma Alanı Nedir?
Görüntülü sohbet operatörleri, görüntülü sohbet sitesinde ahlak kuralları çerçevesinde sohbet eden kişilerdir. Bu sohbeti kendi evlerinden webcam sayesinde yapmaktadırlar.

Görüntülü Sohbet Operatörü Olmak İçin Neler Gerekiyor Peki?
Evinizde internetiniz, web kameranız ve bilgisayarınızın olması yeterlidir. Birde kendinize olan güveniniz olmalıdır.

Görüntülü Sohbet Operatörleri Nasıl Kazanmaktadırlar?
Görüntülü sohbet sitesinde sohbet ettikleri saat başına para kazanırlar. Genel oda ve özel oda kavramları bulunmaktadır. Genel odada bulunan kullanıcılardan herhangi biri ile özel odada ahlak kuralları çerçevesinde sohbete başlanır. Özel odada kalınan saat başı ücret kazanmaktadırlar. her iki odada da giyim kuşam ve konuşmalara dikkat etmeleri gerekmektedir. Dikkat etmedikleri tespit edilinirse engellenirler.

Sitede Çalışırken Kişisel Bilgilerim Paylaşılacak mı Yüz Göstermek Mecburi mi?
Kesinlikle sitede çalışırken yüz gösterme mecburiyetiniz yoktur.Kişisel bilgileriniz paylaşılmaz. Paylaşmanızda yasaktır. Yazışmalarda msn, telefon vb bilgiler verildiği tespit edildiğinde üyeliğinize son verilmektedir.

Aylık Ne Kadar Kazanabilirim?
Sitede kaldığınız saat başına ücret alırsınız ve ne kadar online olursanız o kadar fazla kazanırsınız. Günde ortalama 4 saat online olarak Haftada 400 TL lere kadar para kazanabilirsiniz. Ve ödemelerinizi haftalık olarak yapılmaktadır.

Sizle Nasıl İletişime Geçebilirim?
modelolmak@hotmail.com msn adresimizi ekleyerek iş hakkında bizle görüşebilir ve bütün bilgilere detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Msnimiz 24 saat online olup istediğiniz zaman iş görüşmesine hazırdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder