13 Temmuz 2011 Çarşamba

Bayan Eleman Aranıyor Bayanım iş Bulmak İstiyorum

Bayan elemanlar aranmaktadır!!!

İnternet üzerinden Görüntülü Sohbet Sitemizde çalışacak bayanlar aranmaktadır. Bayansanız ve iş arıyorsanız işinizi buldunuz bile. Hemen şartlarımızı ve istediklerimizi anlatalım.

-İlk olarak bu işe başvuru yapabilmeniz için bayan olmanız gerekmektedir.
-18 yaşından büyük 40 yaşından küçük olmanız gerekmektedir.
-Evinizde internetinizin, web kameranızın ve bilgisayarınızın olması gerekmektedir ki bu yazıyı okuyabildiğinize göre bilgisayarınız ve kameranız bulunmaktadır.
-Kendinize olan güveniniz tam olmalıdır.

Bu işi yaparken kesinlikle kişisel bilgileriniz alınmamaktadır. Zaten sizin kişisel bilgilerinizi sohbet ederken paylaşmanız yasaktır. Msn, tel ve benzeri bilgilerinizi paylaşamazsınız. Görüntülü sohbet ederek sitede kaldığınız saat başına para kazanacaksınız.

ÖDEMELER
Ödemeler haftalık olarak yapılmakta ve pazartesi günü en geç 16.00 da hesabınıza paranız yatırılmaktadır. Genel oda ve özel oda kavramları bulunmaktaddır. Genel odada kullanıcılar sizi görür ve özel odaya çeker. Özel odada bir kullanıcı ile karşılıklı görünütülü sohbet edersiniz. Bu odada kaldığınız saat başı 12 tl kazanmaktasınız. Günde 5 saat online olsanız bunun 4 saati rahatlıkla özel odada geçmekte ve günlük kazancınız yaklaşık 50 Tl olmaktadır.

İLETİŞİM
Daha ne duruyorsunuz hemen bizle iletişime geçin ve iş başvurunuzu alalım. İş başvuru ve bilgi için msn adresimiz modellik@hotmail.com telefon numaramız ise 05417223631'dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder