25 Temmuz 2011 Pazartesi

Yenibir İş Arıyorum Bayanım Çalışmak İstiyorum

Yeni bir iş arayan bayanlar bu iş tam size göre. Oldukça yüksek kazancı ile ve evinizde rahat bir şekilde çalışabileceğiniz sanal bir iş. Ayrıca ödemeler aylık değil haftalıktır. Her hafta hesabınıza kazandığınız ücretler yatırılır. bu iş sayesinde haftada en az 300 tl ve üzerini kolaylıkla kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey görüntülü sohbet sitemizde bulunan kullanıcılarla görüntülü sohbet etmektir. Kesinlikle yüz gösterme ve msn telefon vesaire bilgilerinizi verme mecburiyetiniz yoktur. Sitede bulunan kullanıcılarla sohbet ederek günde 5-6 saat çalışarak ayda 1000 tl ve üzerini kazanabilirsiniz. istediğiniz zaman siteye giriş yapabilir müsait olduğunuz zamanlarda onlien olabilrisiniz. İş saatinizi kendinize göre ayarlayabilir 24 saat açık olan sitemizde istediğiniz saatleri çalışma saatiniz olarak belirlyebilirsiniz. Oturduğunuz yerden yani evinizden kendi işinizin patronu olucaksınız.


Eğer bayansanız ve evinizde görüntülü sohbet etme imaknını sağlayacak olan internetiniz web kameranız ve bilgisayarınız varsa bizlerle hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Yapmanız gereken modelolmak@hotmail.com adresinden yada 05417223631 nolu telefondan bize iletişiime geçmektir. Bizlerle bu numaralardan iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bayanlara part-time iş imkanı sağlayan bu işimiz sayesinde kendinize özgü oldukça bir yüksek miktar para kazanacaksınız. Kazandığınız paralar haftalık olarak hesabınıza yatırılacak ve ödemelerde kesinlikle kesinti yaşanmayacaktır. Bayansanız ve evde boş boş oturuyorsanız bu iş tam size göre. Artık rahat rahat bir şekilde kendi evinizde oturduğunuz yerde çalışarak ayda binlerce tl kazanabilirsiniz.

*bayansanız
*18-35 yaş arası sınırımızı tutuyorsanız
*çalışma azminiz ve kendinize güveniniz varsa
*evinizde kamera, bilgisayar ve internet varsa

Yukarıaki iletişim adreslerinden bizle iletişime geçiniz ve görüşelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder