11 Temmuz 2011 Pazartesi

Ev Hanımlarına Evde İş İmkanı

Ev hanımı bayanlara evde iş imkanı sunan internetten kaçırılmaz bir iş. Bayansanız ve evde oturuyorsanız oturduğunuz yerden yorulmadan para kazanabilirsiniz. Bizimle beraber çalışmaya başlayabilmeniz için evinizde bilgisayarınız, bilgisayar kameranız ve internetinizin olması gerekmektedir. Bu üçlüyü istememizin sebebine gelince. Görüntülü sohbet sitesinde yüz gösterme mecburiyeti olmadan görüntülü sohbet edecek bayanlar aramaktayız. Kişisel bilgilerinizi vesaire bilgilerini kesinlikle paylaşılmamaktadır. Sizinde paylaşmanız yasaktır.Sitemizde yüzünüzü göstermeden kullanıcılarla sohbet ediceksiniz. Ve sohbet ettiğiniz saat başına para kazanıcaksınız. Bu iş sayesinde bayanların aylık kazançları 3000 TL'leri bile geçebilmektedir. Bu parayı kazanabilmek için günde 7-8 saat online olmanız yeterlidir. Binlerce TL kazanmak varken niye evde boş boş oturuyorsunuz?Sizde hemen aşağıda bulunan iletişim adreslerimizden bize başvurun yeni işinize başlayabilmek için bütün detaylı bilgileri alın.
İLETİŞİM VE DESTEK ADRESLERİMİZ:
MSN:modellik@hotmail.com TEL:05417223631






Bize iletişim adreslerimizden 7/24 ulaşabilir işimiz hakkında aklınıza takılan bütün soruların cevaplarını alabilir ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Görüntülü sohbet operatörlüğü son zamanlarda vazgeçilmez ve kazancı oldukça yüksek bir iş fırsatı olarak önümüze çıkmaktadır. Bayanlar! Boş vakitlerinizi para kazanarak geçirin kendinize ve aile bütçenize büyük katkılarda bulunun.

Öğrenciler!Sizlerde bu işte çalışabilirsiniz.18-40 yaş arası bütün bayanlar bizlerle çalışabilirler. Evinizde boş zamanlarınızda parttime ek iş ek kazanç sağlayabilirsiniz. Size sunduğumuz bu iş fırsatını es geçmeyin!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder