23 Temmuz 2011 Cumartesi

Bayanlara İş Bitlis Bolu Burdur Çanakkale Çankırı'dan Bayanım Arıyorum

Bitlis Bolu Çanakkale Çankırı da oturan ev hanımları bayanlar üniversite öğrencileri. Evinizden oturarak internette çalışabilri ve para kazanabilirsiniz. Hemen merak oyandırmadan işimizi anlatalım.
Tamamen kurumsal olan görüntülü sohbet sitesinde görüntülü sohbet operatörlüğü yaparak çalıştığınız saat başına para kazanıyorsunuz. üstelik ödemeler haftalık yapılıyor. Kesinlikle kişisel bilgileriniz alınmıyor ve yüz gösterme mecburiyetiniz yok. Bu iş sayesinde ayda 2000 tl ve üzerini kolaylıkla kazanabilirsiniz. Sitede bulunan kullanıcılarla sohbet ediyorsunuz ve sohbet ettiğiniz saat başı tam 12 tl kaznıyorsnuz. İşimöiz oldukça basittir ve öğrennmeside bir o kadar kolaydır. Tabi bu işte çalışabilmeniz için bir kaç şartımız var. Öncelikle evinizde bilgisayarınız web kameranız ve internetiniz olması gerekir ki bu sayade görüntülü sohbet edebilesiniz. Bayan olmanız gerekiyor ikinci şartımızda budur. Eğer bu şartlarımızı sağlıyorsanız direk bizimle irtibata geçebilir ve sitemizde çalışmaya başlayabilrisiniz. hemen iletişim adreslerimiziveriyoruz. 05417223631 nolu telefondan bizi arayabilir modellik@hotmail.com adresini ekleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bayanlara İş


Size sunduğumuz bu iş fırsatı detaylı bir şekilde anlatmaya çalıştık. Ama yazıda mutlaka bir eksiklik kalmış olabilir. Bu yüzden telefon numaramız ve msn adresimizden bizimle irtibata geçerseniz işimiz hakkında kafanıza takılan her detaya ulaşabilir herşeyi sorabilirsiniz.

Bayanlar hala daha niye duruyorsunuz. Para kazanmak aile bütçesine katkıda bulunmak sizinde hakkınız. Boş geçirdiğiniz her an canınız daha fazla sıkılmakta bundan eminiz. Can sıkıntınızı para kazanarak eğlenceli dakikalara çevirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder